Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan.

OK

Chocolade van de IJsfabriek in Joure

Naast ons ambachtelijke ijs hebben wij ook unieke en heerlijke chocolade bij ons in het assortiment. Ons chocola wordt geproduceerd in het chocoladeatelier van Winters, te Valkenswaard. Bij Winters wordt gebruik gemaakt van hoge kwaliteit chocolade, uit het topsegment van Barry Callebaut. Dit is de grootste chocoladeproducent ter wereld! Bij chocolaterie Winters wordt gebruik gemaakt van uitsluitend de beste grondstoffen voor onze unieke bonbons. De bonbons krijgt u bijvoorbeeld geserveerd bij een kopje koffie.

Onze bonbons zijn in veel verschillende varianten te verkrijgen. Hou je van een bonbon gevuld met karamel? Of wat dacht je van een bonbon met zeezout? Beide kan zelfs ook!

Door onze ambachtelijke bereiding, en het gebruik van de beste en verse ingrediënten zijn onze bonbons een heerlijk én eerlijk product.

Wist je dat…

  • -De ideale consumptietemperatuur van chocolade en bonbons tussen 15 °C en 20°C ligt?
  • -De smaak van chocolade beter uit komt met thee dan met koffie?
  • -Je beter eerst een stukje chocolade op je tong kunt laten smelten alvorens je verder eet? Hierdoor wordt de smaakbeleving veel intenser.
  • -Wij door het afnemen van Callebaut chocolade de duurzame teelt op de cacaoplantages stimuleren, zodat het inkomen van kleine cacaoboeren veilig wordt gesteld.

Chocolade

Chocolade

De chocolade van de ijsfabriek & chocolade wordt gemaakt in het chocoladeatelier van Winters te Valkenswaard. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van chocolade uit het topsegment van Barry Callebaut. Chocolaterie Winters gebruikt uitsluitend de allerbeste grondstoffen voor onze bonbons.

Wat dacht u van onze bonbon met karamel & zeezout , een zachte karamel met kristallen van zeezout?

De ambachtelijke bereiding en de allerbeste, verse ingrediënten maken onze bonbons tot een heerlijk én eerlijk product!

0
0
Je winkelmandje
Je winkelmandje is leegTerug naar de winkel