Chocolade

De chocolade van de ijsfabriek & chocolade wordt gemaakt in het chocoladeatelier van Winters te Valkenswaard. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van chocolade uit het topsegment van Barry Callebaut. Chocolaterie Winters gebruikt uitsluitend de allerbeste grondstoffen voor onze bonbons.

Wat dacht u van onze bonbon met karamel & zeezout , een zachte karamel met kristallen van zeezout? 

De ambachtelijke bereiding en de allerbeste, verse ingrediënten maken onze bonbons tot een heerlijk én eerlijk product!


Wist je dat…

  • De ideale consumptietemperatuur van chocolade en bonbons tussen 15 °C en 20°C ligt?
  • De smaak van chocolade beter uit komt met thee dan met koffie?
  • Je beter eerst een stukje chocolade op je tong kunt laten smelten alvorens je verder eet? Hierdoor wordt de smaakbeleving veel intenser.
  • Wij door het afnemen van Callebaut chocolade de duurzame teelt op de cacaoplantages stimuleren, zodat het inkomen van kleine cacaoboeren veilig wordt gesteld?